tiistai 14. maaliskuuta 2017

Luokkakaverin kannustamista Mightifier-sovelluksella

Latasimme koulun iPadeille Mightifier-sovelluksen. Sitten saimme opettajalta salasanat sinne. Ne eivät ensiksi toimineet, mutta sitten saimme opettajalta toiset salasanat ja homma alkoi toimia. Sitten laitoimme omat salasanat ja pääsimme sisälle. Saimme arvotut parit sovelluksessa. Sitten annoimme pareille positiivista palautetta. Opettaja julkaisi viestit ja saimme nähdä, mitä meistä oli kirjoitettu. Teimme vielä toisen kierroksen.

Kuva: opettaja

Aina kun opettaja julkaisee tehtävän, pitää valita kaksi luonteenvahvuutta, jotka kuvastaa arvottua paria. Kun opettaja julkaisee tehtävän lopussa palautteen, saa tietää, mitä mieltä joku muu on sinusta. Mightifierissa saa valita oman maskotin. Jokaisen palautteen antamisen jälkeen sai tähden. Kun annat palautetta, sinun pitää kertoa miksi valitsit ne luonteenvahvuudet. Mightifierissä ei kuulu antaa huonoa palautetta toisesta.

Mightifier on kiva sovellus, koska siinä kukaan ei anna huonoa palautetta toiselle. Siitä tulee hyvä mieli, kun saa kaverilta hyvää palautetta.
 
kirjoittajat: Santeri 4B, Laura S ja Viivi.