maanantai 29. tammikuuta 2018

                                         Suomi100    100€ 


Suomi100-juhlavuoden kunniaksi Karamzinin koti-koulu –yhdistys antoi luokille 100 euroa  käytettäväksi mihin tahansa vuoden 2017 puolella. 
Kaikki luokat käyttivät ne varmasti eri tavalla, mutta 4a-luokka käytti rahat pikkujouluihin. Päätimme panostaa niihin kunnolla ja sen teimmekin. 
Jaoimme luokan ryhmiin, joissa oli noin 4-5 henkilöä hoitamassa osaa pikkujouluista. Yksi niistä oli "hintojen selvitysryhmä", joka kävi kaupassa selvittämässä herkkujen hintoja etukäteen, jotta tiesimme paljonko herkut maksoivat. 
Toinen ryhmä oli ostosryhmä, joka kävi myöhemmin open kanssa ostamassa kaiken tarpeellisen. 
Sitten olivat koristelijat, jotka koristelivat luokan joulukoristeilla jouluiseksi. Aamulla koko luokka koristeli pipareita. 
Ohjelmaryhmä järjesti pikkujouluihin monenlaista ohjelmaa. Lisäksi he tekivät myöskin kaksi Kahoottia. Kahoottien aiheet olivat Suomi100 ja joulu. Molemmat olivat taitavasti tehty. Kahootin lomassa herkuttelimme pipareilla ja joulutortuilla. 
Oli myös ryhmä, joka teki tontturadan, jossa kuljettiin pisteeltä pisteelle tehden liikunnallisia tehtäviä. Pisteitä oli kuusi, oli tikanheittoa, keilausta, twistausta, frisbeenheittoa, hyppynarulla hyppimistä ja diabololla temppuilua.  
Kaikilla oli oikein mukavaa ja herkut olivat hyviä! Herkkuja jäi vielä jonkin verran ylikin. Kiitos Suomi 100 -rahasta, luokallamme oli mahtava pikkujoulupäivä. 


                                                                                  Kirjoittaja: Laura S