keskiviikko 31. toukokuuta 2017

Kevätliikuntapäivä Laaksolahdessa

Liikuntapäivä oli 15.-17.5. Siellä oli Karamzinin koululaisia ja Auroran koululaisia. Maanantaina 5.-6. luokkalaiset olivat liikuntapäivässä, tiistaina 0.-2. luokkalaiset ja keskiviikkona 3.-4. -luokkalaiset.

Kuva: ope

Aamulla kaikki tanssivat yhdessä katutanssia, jota oli jo harjoiteltu koulussa tunneilla ja välitunneilla. Esitanssijoilla oli keltaiset lippalakit.

Lajeina olivat esim. karate, lentopallo, yleisurheilu, golf, miekkailu, tennis, ultimate liitokiekko, ampumajuoksu, salibandy, jalkapallo, nassikkapaini, streetdance, taekwondo, frisbeegolf ja Eaglesin monilajit.

Kuva: ope

3a:lla oli taekwondo, lentopallo, streetdance ja tennis/ salibandy. Taekwondossa opettelimme etupotkun, sivupotkun ja kirvespotkun. Etupotkussa ensimmäisenä nostettiin polvi ylös, sitten suoristettiin jalka nopeasti. Sivupotkussa nostettiin polvi, käännyttiin  ja potkaistiin. Kirvespotkussa potkaistaan ensin suoraan ylös ja sitten jalka tikkusuorana alas.

Lentopallossa harjoiteltiin hihalyöntiä, ala- ja yläsyöttöä ja sormilyöntiä. Siellä oli myös taitorata, jossa piti hyppiä tai alittaa matalia juoksuaitoja. Maassa oli narutikapuut, joihin piti joka väliin astua kaksi kertaa, kerran kummallakin jalalla. Kun oli mennyt radan läpi piti haluamallaan tavalla, sai mennä takaisin alkuun radan vierestä.

Kuva: ope

Söimme eväitä ulkona ja samaan aikaan siellä tehtiin elokuvaa.

Salibandyssa harjoittelimme pallon hallintaa, syöttelyä ja lopuksi pelasimme pelin. Se päättyi 5-3.Tenniksessä harjoiteltiin kämmen- ja rystylyöntejä, lopuksi pelattiin supertennistä, jossa ei ollut sääntöjä.

Kuva: ope

Streetdancessa harjoittelimme kokonaisen lyhyen tanssikoreografian. Lopuksi sai tehdä loppuasennon, luokkalaisemme pojat tekivät kolmikerroksisen pyramidin. 

Päivä oli kaikkien mielestä tosi kiva!

Kirjoittaneet: Akseli ja Laura S. 3a