maanantai 9. maaliskuuta 2020

Salibandysta mestaruus Karamziniin




Mestarit + maskotti Leo


Karamzinin tyttöjen salibandyjoukkue voitti alakoulujen Espoon mestaruuden Esport Arenalla järjestetyssä turnauksessa 26.2.2020.

Valmennusjohto uskalsi menestystä odottaa, sillä edellisenä vuonna joukkue oli lopputurnauksessa neljäs. Alkuturnauksessa joukkue löi kaikki vastustajat kokonaismaalierolla 35-0, joten joukkueemme oli turnauksen suosikki.

Lopputurnaus pelattiin yksinkertaisena viiden joukkueen sarjana.
Lopputurnauksen ensimmäisessä ottelussa kaatui Taavinkylä 7-1. Murskaava tahti jatkui myös Laajalahtea (7-0) ja Latokaskea (8-2) vastaan. Tässä vaiheessa oli jo tiedossa, että mestaruus on varma jo ennen viimeistä ottelua. Tämä ei tyttöjä hidastanut, vaan Päivänkehrä kaatui viimeisessä pelissä 6-1. Mestaruus tuli puhtaalla pelillä ja maalierolla 28-4.

Joukkueen maalit: Anni 14, Aini 3, Olivia 3, Venla 4, Veera 3 ja Sofia 1.


Joukkueen menestystä juhlittiin vielä koululla, kun joukkue kuulutettiin sisään pelaaja kerrallaan juhlasaliin yleisön hurratessa 28.2.

Joukkue:
Oona Salminen, MV
Aini Annala, OLH
Sofia Räbinä, OP
Veera Niemi, OLH
Sofia Härmälä, VLH
Saara Niemi, VP
Sara Vistiaho, OP
Olivia Kinnunen, VLH
Venla Huhtarinne, C
Wilina Korttila, VP
Anni Huovinen, C (kapteeni)
Leo, maskotti



Koulullamme on ollut tapana tarjota mestarijoukkueille herkkuja, niin tälläkin kertaa. Herkutteluhetki pidettiin Samulin luokassa välitunnilla kakun, keksien ja mehun voimin.

Herkullisen juustokakun valmisti koulunkäyntiavustaja Hanne.

Mestaruus tyttöjen salibandyssa oli Karamzinille toinen. Ensimmäinen tuli vuonna 2011 ja kolmas tulee 2021, sillä mestarijoukkue jatkaa yhtä vaille samalla kokoonpanolla myös ensi vuonna...

Myös poikien joukkue selviytyi hienosti lopputurnaukseen, mutta voitot jäivät alkulohkossa yhteen ja lopullinen sijoitus oli kuudes.